beats by dre cheap

Šlj. xD

Ponovo, na toj istoj 'mrtvoj' tački stojim. Ne znam više ni gdje, ni kako, ni šta ? Da, ti si kriv. Kriv si jer sam opsjednuta tobom, ovisna o tvom pogledu. A zašto ?

Ali ne, ipak nisi ti kriv.

Kriva sam ja, što sam te zavoljela, znajući da od toga nema ništa.

To što te volim, nije tvoja briga. Zapravo tebi je svejedno. Ali ne, ne želim više. Što je previše, previše je. Ti si razlog mojoj tugi, ali ne, ne krivim te. Ali ne, nisma slomljena, samo sada nakon godinu dana mislim da sam spremna da se predam. Predam, jer ta bitka me ne vodi nigdje. Samo sebi činim loše, uništava, se iznutra, jer srcu si sve draži..

Ne želim više, dosta je. Mada bih mnogo toga dala za tvoj pogled koji inače poklanjaš NJOJ. Valjda dođe nekad i mojih 5 minuta sa nekim.. Ali ti ćeš zauvijek ostati onaj trn u srcu. Uvijek ćeš biti tu, biti moj otrov.

To što te volim - nije tvoj problem. Moj je, sam sam kriva što sam te zavoljela, što sam se zaljubila u tvoje zelene oči. Mrzim taj osjećaj, osjećaj kada sam u tvojo blizini - jednostavno poludim. Obuzme me brdo emocija. Ipak si to TI.

Voljela bihda samo na trenutak mogu da izađem iz ove kože i ostavim ovo ludo srce. Jedini ne krivim te ni za jednu suzu, ni za jedan lom mog srca ; krivim sebe.Uvijek sam uživala u onim bezveznim trenutcima, koji mi sada mnogo znače.

Voljela bih da mogu živjeti bez srca, iščupala bih ga i dala ti. Da prebrojiš sitne lomove na njemu dok ga budeš držao u rukama. Odustajem, od tebe ; od osjećaja ; od svega vezanog za moju povremenu tugu. naročito TEBE. testirat' ću sebe da vidim koliko mogu bez tvog pogleda, da vidim da li mogu izdržati.

Ali TI ćeš uvijek izlaziti kao pobjednik, kao gepard nad plijenom. I za kraj mogu završiti na sličan način kako sam i počela , onako jednostavno, bezlično, ono bezvezno ali iskreno : VOLIM TE. Iako sam zbunjena, to je ipak jedina istina koju znam o tebi.

Posljednja u redu za sreću stojim ja.
http://ejmili.blogger.ba
05/05/2011 20:18