beats by dre cheap

Take these broken wings I need your hands to come and heal me once again.

ON.  Oličenje savršenstva. Posebna osoba koja je u veoma čudnom trenutku ušla u moj život i zadržala se tu. Na prvi pogled nije se činio takvim. Štaviše bio je prava suprotnost toga. Dok vremenom dok sam ga upoznavala, shvatila sam koliko je zapravo savršen. Da čudne su bile te okolnosti pod kojima sam ga srela. Nikad ne bih ni pomislila da bih se mogla zaljubiti, ne u njega. :O

 

Kad se govori o manama, imao ih je ali ja nisam prava osoba koja bi mogla govoriti o tome.  Te sitne mane se i nisu primjećivale pored njegovih vrlina. Da imao ih je previše. I te 'mane' su se nekako uklapale u te vrline. Bio je kao iz bajke.  Jednako savršen kao oni prinčevi na bijelim konjima. A on?

 

Nit je bio princ nit' je težio tome. Bio je svoj. Njegove zelene oči su mi vječno bile u snovima. A zašto ? Zašto kad njega nije bilo briga ? Ali opet. Voljela sam ga, a volim ga i sada. Mada znam da nije suđeno, ne bih to mijenjala. Tako je kako je. Nije bitno što sam plakala. Bitno je što sam se radi njega smijala.  I da ponekad se zapitam kuda to sve vodi.  Nigdje.  Svi osjećaji isprepleteni u jednu nit ne služe trenutno ni za šta. Ali ipak postoji tračak nade, tračak nade da ću ga zaboraviti. Voljela bih spoznati taj osjećaj, nakon godinu dana.  Prije bi mi bilo krivo kad bi pričao sa nekom, a sada, već mi je svejedno. Sve polahko prestaje. Sve se veže u jednu nit. Jednu beskonačnu nit kojoj uzaludno tražim kraj.

 

Ali ipak postoji nešto što me usrećuje svaki dan. Spoznaja da ima prijateljice kojima sve mogu reć' koje će me saslzšati, savjetovati a ne samo klimati glavom, jer znaju da bi to moja sjena bolje mogla. 

Eh da, i one su savršene.  

 

I da da nema njih, tad ne bih imala ničega. Jer koji je fazon živjet ako nemaš kome povjerit svoje tajne, ili neke muke koje te muče, ali i saslušati i pomoći. Eh to je ljubav. | <3

Posljednja u redu za sreću stojim ja.
http://ejmili.blogger.ba
04/05/2011 10:14